Kuulun Royal Canin kasvattajakerhoon.

Meillä on käytössä kaikilla kissoillamme Royal Canin kuivaruuat, Könni ja Pekka syövät ragdoll roturuokaa, joka on tooodella maittavaa, Neilikka syö pääosin Royalin Queenia omina annoksinaan, ja tämä kelpaakin ihan makupaloinakin! Daisylle on vielä käytössä kitten pentunappulat, jotka hän on aina tykännyt syödä liharuuan seassa :)

Osallistun aika-ajoin Royal Canin kasvattaja koulutuksiin ja webinaareihin.

- Viimeisimpänä tiineen ja imettävän kissan ravitsemus

Meillä lähti juuri kokeiluun uusi kuivaruoka Royalin Sensible, koska tässä nappulan koko on hieman pienempi kuin ragdoll ruuassa, ja koska Daisy on siirtymässä Kittenistä pois, oli tämä seuraava valintani. Vieressä lisäksi Neilikan Queen kantoajan ruoka. Neilikka söi tätä samaa ruokaa viime tiineysajan, ja tämän ansiosta ei menettänyt painoaan myöskään imetyksen aikana, ja olikin lähes heti pentujen vieroituksen jälkeen näyttelykunnossa.

Mainittakoon että en tee yhteistyötä Royalin kanssa, mutta vannon näiden ruokien nimeen, ovat oikeasti laadukkaita ja viimeisen päälle valituista ja testatuista raaka-aineista valmistetut ruuat. Lisäksi Sensiblessä on helposti sulava koostumus, joka sopii erityisen hyvin herkkävatsaisille myös. Kissat valitsevat jopa monesti nämä mieluummin kuin liharuokia.. enkä usko että näissä asioissa kannattaa yrittää säästää.


Niinhän siinä kävi että Sensiblekin maistuu.

Könnin ja Pekan lemppari alla..

Ruokamaatti

Yhtenä herkkuna meillä on nämä Zooplussalta saatavat Cosma snackies mix kuivatut kana/kala herkut. Nämä ovat maittavia, ja tämä maxi purnukka on vieläpä edullinen hinnaltaan.

Tilaan aina välillä Zooplussalta myös liharuokia (märkäruokaa) mm. gourmet on näiden suosikkia, ja joitain uusia otan aina testiin jos on ale kampanjoita. Kissat tykkäävät vaihtelusta.