Cathrina's Snow White Wanda

Sininen bicolour tyttö (high white) harvinaisen värinen. Kasvot ovat valkoiset, pään päällä ruskea täplä, sekä kyljessä yksi täplä. Utelias pentueen kaunokainen, joka on tytöistä tällä hetkellä suurin. Wandalla tulee mahdollisesti pidempi turkki. Todella siniset silmät.

Paino 10 viikon iässä 1,39kg

Cathrina's Snowflake Felicia

sininen bicolour tyttö (mid high white) kasvoilla V kuvio, selkä valkoinen. Pentueen pienokainen aluksi, mutta runsaalla ruokahalulla on ottanut sisarukset kiinni :)

Paino 10 viikon iässä 1,31kg

Cathrina's Snow Queen Quintessa

ruskea bicolour tyttö (mid high white) kasvoilla V kuvio, selkä kokonaan valkoinen. Isokokoinen tyttö, joka alkoi ensimmäisenä maistelemaan kiinteää ruokaa. Pitkä häntä sekä kroppa ja jalat, tulee kookas tyttö jolla on kauniit pointit, ja puhtaan valkoinen kroppa.

Paino 10 viikon iässä 1,28kg

Cathrina's Snow-Max Magician

ruskea bicolour poika (mid high white) pentueen tummin, V kuvio kasvoilla, selässä kolme ruskeaa täplää. Kasvanut pentueen suurimmaksi tällä hetkellä, ahne ruualle ja herkkujakaan ei jätä syömättä :) Pingispallopelit on Dumlen mielestä ihan parasta :)

Paino 10 viikon iässä 1,48kg

Cathrina's Snowball Yoda

sininen bicolour poika (high white) toinen korva valkoinen, selkä valkoinen, kasvojen kuvio vielä muodostumassa. Kookas poika, jolla aukesivat viimeisenä silmät. Oikea nallekarhu, jolla on valloittavat syvänsiniset silmät.

Paino 10 viikon iässä 1,43kg

Neilikka ja lapset

<3

Daisy ja pennut

pojat

Neilikka mamma rakas


4.3.2024 Neilikalle syntyi 5 isokokoista, terhakkaa pentua, joista kaksi on urosta, ja kolme naarasta. Kaikki pennut ovat kuvioltaan bicoloureja, tarkemmat värit selviävät lähiviikkoina, mutta osa pennuista tulee olemaan harvinaisempia mid high white bicoloureja.

Kaikilla pennuilla on emon vakuutuksen kautta voimassa Agria Eläinvakuutuksen eläinlääkärihoitokuluvakuutus syntymästä lähtien. Pennut käyvät eläinlääkärintarkastuksessa noin 11 viikon iässä, jonka jälkeen ne saavat jokainen oman hoitokulu ja henkivakuutuksen.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Pentue 2023

Tässä meidän ja Neilikan kolme pientä silmäterää. Nimensä pennut saivat minun tarot harrastuksen myötä korteista, jotka kuvastavat elämän eri asioita, joilla kaikilla on omat erityiset merkityksensä, ihan niin kuin näillä pienillä elämänaluilla.

4.3.2023

FI* Cathrina´s Daisy Temperance

tyttö, jää kotiin


Temperance on tarot pakan suuren arkanan kohtuus kortti, joka kuvastaa muunmuassa tasapainoa ja harmoniaa, kortin kuvassa on enkeli joka suojelee sinua matkallasi.

4.3.2023

FI* Cathrina´s Donna The High Priestess

tyttöThe High priestess on tarot pakan ylipapitar kortti, joka kuvastaa muunmuassa alitajuntaa ja intuitiota, joka liitetään myös moniin mystisiin hahmoihin ja jumalattariin, kortti symboloi myös pyhää tietoa ja hänen asemaansa opettajana.

4.3.2023

FI* Cathrina´s Wheel Of Fortune

tyttö


Wheel Of Fortune on tarot pakan kohtalonpyörä kortti, joka kuvastaa kohtaloa sekä elämän merkittäviä käännekohtia, kärsivällisyyttä, luottamusta. Antaudu odottamaan mitä universumi sinulle toimittaa.

5.2.2023 kissalamme ensimmäiset pennut syntyivät, tiineysvuorokaudella 66.


3 terhakkaa ja potraa pentua, syntymäpainot 114g, 120g ja 128g6.2. keskimmäinen, ehkä tyttö :)