Ragdoll sopii erityisen hyvin lemmikiksi jos haluaa sellaisen eläinystävän joka on oikeastaan aina läsnä ja vierellä, ellei ole nukkumassa. Ragdoll ei vaadi säännöllistä ulkoilua mutta nauttii valjaissa ulkoilusta tai esim. verkotetulla parvekkella oleskelusta. Ragdoll tykkää seurata tapahtumia ympärillään ja tulee aamuisin herättämään jos siitä tuntuu että palvelusväki nukkuu liian pitkään. Ragdoll on leikkisä ja ystävällinen kissarotu.

Ragdoll on rauhallinen ja utelias, se on helppo opettaa kulkemaan valjaissa ulkona. Ragdollin saalistusvaistot eivät ole samaa luokkaa kuin esim. maatiaisilla, vaikka nämäkin kyllä tykkäävät ulkona vaania ja hyökkiä pensaikkoon ja kiipeillä puihin. Nämä eivät kuitenkaan ole kovinkaan äkkipikaisia vaan hyvin tasaisia lemmikkejä. Sopivat täydellisesti kaupunkiasumiseen, ja rauhallisiin luonnossa oleskeluhetkiin omistajansa kanssa. Ragdoll menee helposti tutustumaan esim. pihalla näkemäänsä uuteen koiraan, mikä on itselleni ollut yllätys kuinka utelias ja rohkea rotu on kyseessä.

Ragdoll on myös hyvin ystävällinen toisia eläimiä kohtaan, ja tottuu nopeasti uusiin perheenjäseniin. Ragdoll on varmasti tyytyväisimmillään kun sillä on ihmisten lisäksi ympärillään myös eläinystäviä.


Meillä on noin yksi pentue vuoden aikana, rakastamme pentuarkea, ja haluamme löytää luovutettaville pennuille oikean kodin pikkuhiljaa. Jos olet halukas tulemaan meille tutustumaan kissoihimme, olet tervetullut kun sovitaan vain :)

Pennut luovutetaan noin 15 viikon iässä, kastroituna/steriloituna, kahdesti rokotettuna ja sirutettuna, madotettuna, ja Suomen Kissaliittoon rekisteröitynä. Pennulla on luovutushetkellä voimassa Agria Eläinvakuutuksen laaja eläinlääkärihoitokuluvakuutus + henkivakuutus, jotka kasvattaja tarjoaa ensimmäisten kuukausien ajalle uuteen kotiin. Lisäksi pennulla on piilevien vikojen varalle vakuutus 3 vuotiaaksi asti. Pennun mukana tulee repullinen tuttuja ruokia, oma tuttu viltti, herkkuja, ja muita tarvikkeita, ja ohjeita matkaan.

Pennun hinta: 1350€, josta varausmaksu 350€.